Sam De Bruyn

Mijn naam is Sam. Voor veel mensen ben ik een radio & tv-presentator. Sommigen kennen me ook als reisblogger, of podcastmaker. Zelf stel ik me tegenwoordig voor als de oprichter van Skolto.

Heel mijn leven al ben ik een wereldreiziger. Met familie in andere continenten, en een moeder die in de luchtvaart werkte, was dat bijna onvermijdelijk. Honderden keren heb ik al mijn zakken gemaakt om te vertrekken naar een andere uithoek van de wereld. Ik heb prachtige dingen gezien en ik hoop dat we dat nog heel lang gaan kunnen blijven doen. Daarom ben ik met Skolto begonnen. Skolto klinkt Scandinavisch, maar is eigenlijk Esperanto en betekent Scout / Verkenner. Iemand die onbekende paden bewandelt en de mooiste plekken ontdekt.

In 2014 trouwde ik met Wannes, ondertussen een Doctor in de Chemie, gespecialiseerd in plastics & Groene Chemie.

Bij Skolto gebruik ik mijn eigen expertise als reiziger, en de positieve invloed van mijn man, om duurzame reisbenodigdheden te selecteren, voor reizigers die bewust beter willen doen voor het milieu. Mensen die met plezier hun vakanties willen beleven, zonder in te boeten aan luxe en gemak, maar wel steeds met aandacht voor onze planeet. Daarom vind je in onze collectie alles wat je nodig hebt om zorgeloos en duurzaam van je vakantie te kunnen blijven genieten.

Bekijk onze producten