Veelgestelde vragen

Leveren

Hoe lang moet ik wachten op mijn levering?

Een bestelling wordt in de meeste gevallen ten laatste binnen de 4 werkdagen na de besteldatum verzonden. Door extreme drukte, zoals tijdens de kerstperiode, moet je wel rekening houden dat de bezorger er ook langer dan anders over kan doen.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Dat kan in ons hoofdkwartier in Berlare, maar enkel op afspraak! Ophalen is helemaal gratis. Je maakt deze keuze bij je bestelling. Wij zullen je dan zo snel mogelijk contacteren om een afspraak te maken. Laat dus zeker een GSM-nummer of mailadres achter!

Leveren jullie ook in het buitenland?

Momenteel leveren wij enkel in België & Nederland. Wil je toch een bestelling ergens anders heen verzenden, neem dan even op voorhand contact met ons op.

Wat zijn de leveringskosten?

Voor de verzending van onze pakjes hanteren wij voor iedereen dezelfde kostprijs, ongeacht de grootte van je bestelling. Naar België bedraagt die prijs €5, voor groene leveringen, €6 voor levering in een postpunt van bpost. Naar Nederland betaal je €8,50 per pakket. Dit is een ruim geschatte gemiddelde prijs van verzending. Sommige grote pakketten hebben mogelijk een hogere reële verzendprijs, die we niet doorrekenen, terwijl kleinere pakjes in werkelijkheid misschien goedkoper verzonden worden, maar we geen korting voor toekennen.

Waarom doen we dit? Niet om extra winst uit te slaan. Wel om op een solidaire manier de negatieve impact van het verzenden te kunnen compenseren. De eventuele "winst" op verzending schenken we integraal aan Go Forest.

Wat als mijn bestelling maar niet geleverd wordt?

Neem gerust contact met ons op. We bekijken met plezier of het pakje nog bij ons ligt, of welke verzendfirma je best kan contacteren